Lucky Mistake!

Är så himla nöjd med färgen på min Kitchen Aid - var helt hundra på att jag ville ha en blå, men när vi skulle köpa den så fanns det bara två att välja på "Cobalt Blue", som var jättemörk & "Cornflower" som kändes för blek. Velade fram & tillbaka & beslutade mig tillslut för Cobalt. Paul plockade ner en låda, vi betalade, lastade in boxen i bilen & körde hem. Först när Paul skulle bära in den i huset hör jag ett litet "ohoh...". Jag vänder mig om med stora ögon & där Paul står & stirrar på mig med ännu större. "It´s the wrong colour" säger han & jag bara "NOOOO, not orange!!!". Han skakar på huvudet "No, Blue Willow it says - I picked the wrong box". Till saken hör att det inte fanns någon Blue Willow på display, men där stod vi alltså med en färg som inte skulle finnas. Jag kikade på färgrutan på framsidan, nästan exakt den blåfärg jag önskat mig... "We´ll keep it" förkunnade jag & tada, titta så himla bra den passar mot mina Le Creuset grytor!

Jag VET... världen står inte & faller med om ens köksprylar matchar varandra - men jäklar i min lilla låda vad glad jag är i alla fall över att Paul inte checkade färgen så noga när han lyfte ut lådan från hyllan!

Kommentarer
Postat av: Marianne

Om du någon gång har lite tid över, skulle du vilja berätta lite om vad/hur du äter? Du är typ den enda personen jag vet som har lyckats med att helt och hållet sluta med godis & andra godsaker, så det skulle vara intressant att veta hur du tänker kring det hela med kolhydrater och så...



P.S. den där blåa nyansen är min absoluta favoritfärg- så jag håller med om att det var en lucky mistake!

2012-06-10 @ 19:05:37
Postat av: Ida

Absolut - jag kan täcka in lite punkter den här veckan om du vill.



Blått är utan tvekan min favoritfärg & just den här är så himla fin, så där sommarblått!

2012-06-11 @ 05:34:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0