Tårtutmaning...

Idag var vi inbjudna till Victorias & Elsas avskedsmiddag här i Toronto, för på söndag flyger de hem till Sverige. Vet att vi kommer att ses igen men blir ändå så himla ledsen av att tänka på det... But I guess it´s life, som farmor sa om E-matten, det är inte alltid lätt!

Anyway. Frågade om jag fick ta med efterrätten till middagen - så det blev tårtbak den här eftermiddagen & det gick uselt. Strömmen gick hela tiden. Vädret har nämligen varit katastrofdåligt idag (tunnelbanan stängd pga översvämning & jag fick klättra ett träd för att ta mig till Loblaws - eftersom det låg fält rakt över gatan) & då funkar inte systemet. Så hela bakproceduren var ett enda stort "snälla, låt inte strömmen gå nu - bara tio minuter till i ugnen". Förrutom det trilskades glasyren, kommer aldrig mer att jobba med vit choklad på ytan. Det ville aldrig stelna, fick vänta en halv evighet tills den gick att arbeta med.

Så det blev inte min finaste tårta, men det kan jag ta, det var tanken som räknades.

& Elsa ville ha "MER" - så jag väljer att se på projektet som godkänt. För om Elsa ger tummen upp, ja då måste det vara bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0