Vem, jo jag!

Vi grävde ett helt nytt land ute i stugan igår. Fy tusan vilket feodalarbete! Plockade sten tills jag blev helt yr i huvudet & då var det ändå småsten. Kommer att må lite fysiskt dåligt nästa gång jag ser en stengärdesgård, helviti vad mycket jobb som ligger bakom en sån.

Det här är förövrigt min "gräva sten" pose. Jag ställer mig bredbent som en giraff & böjer mig sedan så att jag kan krafsa igenom ihopkrattade jordhögar. Känns lite som om man är ett murmeldjur, men så mycket mer effektivt än att hålla på & sitta på huk. Sen... tack gode gud i himlen för jordfräs. Som vem fick igång? JO JAG!

Mycket nöjd Ida där. Hoppade runt & sjöng en liten hemmagjord sång som gick något i stil med "Vem har rätta knycken, JO JAG, vem har rätta knycket här i stugan, JO IDA, JO JAG!".

Paul är en snäll man som står ut. Min alldeles egen farbror Melker!

Efter att ha forslat bort cirkus 300 liter jord tippade vi i lika mycket ny jord & sen planterade vi 8 stycken pumpaplantor. Men det finns inte med på kort av den anledningen att planterandet företogs i störtskur & det kändes bra mycket viktigare att springa i lä efteråt än att stå & fota ur 52 olika vinklar. Så ni får se resultatet efter nästa vända upp.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Vad härligt med stuga! :) Hur långt bort från där ni bor ligger den?

2012-06-18 @ 17:01:46
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Ida

Det är väldigt mycket jobb med stugan, har ju renoverat ända sedan förra sommaren & det är tveksamt om vi får allt klart det här året. Fast dagar då man får sjukt mycket gjort känns himla bra! Stugan ligger cirka 2, 2.5 h bort. Lite beroende på traffiken & vilken väg man åker upp. High way är naturligtvis mycket snabbare, men jag föredrar att åka 100 på småvägar & titta på HORSIES istället för 140 & ha dödsångest...

2012-06-18 @ 17:52:59
Postat av: Aleka

herregud vad fint de ser ut! Saknar ihjäl mig efter sådär lummig grönska.

2012-06-18 @ 19:17:58
URL: http://swedishingreece.blogspot.com
Postat av: Ida

Det är ENORMT grönt här just nu, Canada är väldigt fint på det sättet. Värme & massa luftfuktighet, allt växer synbart!



Vi får ta & byta! Ni kan låna vår stuga på er bröllopsresa & vi kan bo på ert hotel under vår! :)

2012-06-18 @ 19:23:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0