When commuting...

Vem har sagt att 35 minuter i bilkö på motorvägen behöver vara helt bortkastat? Allt man behöver är ett par yttepyttesmå skor som behöver sys ihop samt någon som kör åt en & så kan man känna sig produktiv i alla fall!


Sen är man kanske inte världens mest sociala person när man pysslar med sånt här, men det får vara så vissa dagar...

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Jag väntar fortfarande på Noahs tofflor så jag kan få bidra till bröstcancerforskningen...okej behöver iofs inga tofflor för att bidra egentligen. Men han är två år nu, börjar bli stor...kanske får vänta på systers nästa bebbe. Borde vara på G. Då kan det ju passa med småsmå booties. Kram

2012-06-05 @ 23:01:39
Postat av: Ida

Suck... jag har haft så dåligt samvete för de där små tofflorna... Förlåt så jättemycket för att jag inte fått till dem, men när de var så mycket större så blev ombearbetningen inte helt lyckad. Så ja, vi kanske kan vänta på nästa kotte om det är ok? Kram!

2012-06-06 @ 03:17:52
Postat av: Ingrid

Det går ingen nöd på Noah han är en glad liten spjuver, tofflor eller inte, fast börjar bli lite terrible-twos över honom, isch, hoppas han inte fastnar som en del av mina brorssöner gjort, tills det är typ 6! Ha ha! Jag medellar så fort kotte nummer två är på väg. Då får du en 7-8 månader så kan det blir "födelsedagspresent" (i sin riktiga mening!).

p.s gillar de fotona på avstånd, mycket fina! kram

2012-06-06 @ 09:43:31
Postat av: Ida

Ja men i sverige har man väl treårstrots, så dina andra brorsöner kanske plockade upp BÅDE terrible-twos & treårstrotsen & la på lite extra på det för att få det ordentligt överstökat!



De minismå skorna virkar jag på en dag, så du kan meddela när vattnet går så sätter jag igång! :)



& tack, jag tycker också att de var himla fina & så ser man inte alla skavanker så som man gör på de korten som är tagna väldigt nära! KRAM!

2012-06-06 @ 13:23:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0