Det är så märkligt...

Det här med att man måste bevisa att man verkligen är ett par, att det inte är ett resonemangsparti... shit så märkligt det känns. Hitintills har vi fått följande förfrågningar mailade till oss från advokaten:

1) Har vi ett bildregister som visar att vi varit tillsammans si & så länge
2) Har vi rest tillsammans, i så fall kan vi bevisa att vi rest till sagda platser?
3) Har vi ett gemensamt bankkonto

& jag tittar på de här sakerna & bara skakar lite på huvudet. För det känns liksom lite kasst att summera ett förhållande med hjälp av tre små punkter. Samt lite orättvist - vi har ju haft förmånen att kunna resa rätt mycket tillsammans, men om men inte har den ekonomin, vad visar man upp då? Eller det här med bilderna... här har ju vi problemet att det oftast bara är vi två som hittar på saker, dvs - det blir lite kämpigt att få till lämliga "bevisbilder". Bankkontot då? Som tur var så har vi ett gemensamt cash/sparkonto för mat - så det hjälper jättemycket - men jag känner så många par som har helt separat ekonomi... räknas de inte som ett riktigt par då?

Kommentarer
Postat av: ma

Ja, beviskraven känns märkliga. Myndigheten där tror mer på bildbevis än vad människan kan vittna. M

2012-03-01 @ 20:31:28
Postat av: pa

Hej Ida, jag har följande önskemål. Jag vill se Niagra falls och stugan. För övrigt tycker jag inte att ni skall planera allt för mycket, ni har ju annat att göra än att guida oss.

Hälsningar Gunnar

2012-03-01 @ 20:35:45
Postat av: Ida

ma - nu har vi fått en lång lista på "bevis" som vi måste prestera, men den känns fortfarande så märklig. Känns väl som om att riktigt bevis är något de fått om de bokat in separata intervjuer med oss båda - inte kollade vad vi har för facebook status!



pa - Stugan absolut & Niagara gör vi en heldag av, så att du får se vingårdarna i området! Paul måste jobba under tiden ni är här, men jag kan nog komma undan med att vara lite mer ledig. Ser SÅ mycket fram emot att ha er här!

2012-03-01 @ 21:29:40
Postat av: pa

Jag vill inte att ni skall planera alltför mycket då ni båda har arbeten att sköta. Ni ska inte ta ledigt från jobbet. Hockeysäsongen är väl över när vi kommer till er? Du kan lista en del aktiviteter och platser, så kan jag och Leila sköta oss själva under dagtid.

Hälsningar Gunnar

2012-03-03 @ 10:20:39
Postat av: Ida

Jo jag tror att det är lite magert på hockeyfronten i juli - baseball kanske?



Absolut, vi ska förse er med en lista på what to do!

2012-03-04 @ 16:30:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0