Det gör ont i mammakatthjärtat...

Fy så oroliga vi känner oss just nu - Mammut har kräkts två gånger sedan igår. Anledning - han lyckades ta sig ner i en av kartongerna med SWEA-porslin & stjäla en bit bubbelplast som han sedan satte i sig. Jäklar, jäklar, jäklar att katten ska tycka att bubbelplast är så gott... Får helt ont i magen när jag tänker på all den där plasten i hans lilla kropp. Hoppas att det kommer ut den naturligta vägen, små muminkatter & kirurgi känns som en vansinnigt olycklig kombination.

Så vi kan väl alla hålla tummarna för att Mammut ska piggna till...

Kommentarer
Postat av: Matilda

Men Mammut då! Kan ni inte testa att ge honom något som sätter lite fart på magen så det kan komma ut den naturliga vägen? Eller det kanske inte hjälper...

2012-03-30 @ 17:46:44
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Ida

Suck inte alls roligt detta... Han har gjort det en gång tidigare, men då kom det ut efter någon dag. Hade gärna gett något för att skynda på/hjälpa processen om jag bara vetat vad. Problemet är ju också det att han kräkts upp sin mjukmat - utan plast eller hårbollar, så det verkar ju som om det är stopp lite längre ner. Just nu avvaktar vi, fortsätter det så här så blir det garanterat veterinären till helgen.

2012-03-30 @ 18:28:05
Postat av: Matilda

Jag håller tummarna! Jag läste att räkor (färska tror jag) ska ha laxerande effekt för katter...

2012-03-30 @ 19:36:39
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Ida

Oki, tack - det måste vi testa! Blir det några över får jag väl uppoffra mig & äta upp dem. :)

2012-03-31 @ 17:01:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0