Jag vet inte...

Alltså... det här med min vän... Fy fan vad det tär på mig. Jag försöker att hjälpa, att säga rätt saker, att stötta. MEN. Jag är inte utbildad i de här frågorna, jag kan inte svaren, jag vet inte hur jag kan få henne att se ner mindre på sig själv & det gör SÅ ONT. Jag kommer hem & jag gråter, för att livet kan vara så orättvist, för att där det ska finnas hopp bara finns uppgivenhet. Jag kommer hem & känner panik, för att jag är den enda som kan hjälpa, den enda som bär allt & jag bryter ihop lite... jag vet inte hur jag ska orka, bara att jag måste.

Helvete... varför händer hemska saker & vad ska man göra för att försöka hjälpa?

Kommentarer
Postat av: Jo

Hej vännen!

Du måste få henne att gå till en terapeut, både för hennes och din skull. För att hon ska få den hjälp hon behöver måste hon prata med någon som har det här som jobb. Kanske kan du ta fram telefonnummer till någon som du kan ge henne så att hon bara har att ringa. Du kan ju erbjuda dig att kanske ringa åt henne eller sitta med när hon gör det.



Stor uppmuntrande kram!

2012-03-10 @ 22:57:18
Postat av: Ida

Jag har letat reda på universitetets kriscenter som bland annat hanterar våldtäkter. Försöker få henne att gå dit, men det måste vara hennes val - inte något jag tvingar henne till. Men jag önskar & hoppas att vi kan komma till en punk då hon antingen kan gå dit själv eller åtminstonde kan tänka sig att gå dit om jag följer med som stöd.



KRAM!

2012-03-12 @ 01:47:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0