Möt bevismaterial #86... eller något sånt...

Hela gårdagskvällen ägnades åt att leta reda på dokument. Paul ansvarar för att hitta ALLA flygbiljetter som visar att vi rest någonstanns tillsammans & jag ansvarar för att skapa en "förhållandetidslinje" - dvs, komma upp med datum när väsentliga saker skett i vårt förhållande samt backa upp det med bilder. Jag säger bara - TACK GODE GUD FÖR BLOGGEN! Vissa delar av bloggen kommer dessutom att översättas till engelska & inkluderas till mappen med bevismaterial i fallet "Är vi kära på riktigt eller har Paul skickat efter mig från Sverige för att laga mat & skura toaletten?"... Dessutom måste vi kartlägga vårt förhållande med Mammut. Mumin räknas nämligen som ett relativt tungt bevis i vågskålen "Äkta kärlek". Av tre anledningar:

1) Vi tecknade ett kontrakt när vi köpte honom = bådas namn finns på papperet = vi har gemensamt tagit ansvar för en levande varelse
2) Katten var inte gratis, ytterligare ett plus i kanten. Han räknas nämligen som "väsentlig gemensam investering"
3) Mumin är försäkrad i bådas namn & försäkringar är big business i den här typen av frågor

Så det här med att köpa raskatt, inte så dumt ändå! Tuffsbollen nedan kan mycket väl vara det som får beslutsfattarna i London att bara... "nej men det MÅSTE ju finnas kärlek i ett förhållande som innehåller den där lilla varelsen... utedutidu så söt!!!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0