Sista heldagen som ordförande!

Sitter & påtar på en presentation till klättrarklubbens årsmöte som går av stapeln imorgon kväll. Efter det mötet kommer jag inte längre att vara ordförande för UTRCC & det känns så sjukt skönt! I två år har jag suttit på den här posten & jag har typ aldrig känt att jag gjort tillräckligt. En absolut apdålig känsla som jag verkligen ser fram emot att bli av med. Å andra sidan, man ska inte vara för hård mot sig själv - enda anledningen till att jag suttit på den här posten så länge är ju att ingen annan velat ta över förrän nu. So, jämnfört med ingen så har jag ju ändå skött mitt jobb relativt bra! :) Mitt stoltaste arv till UTRCC, well - jag är fortfarande rätt nöjd med logan som jag satte ihop!


Righty, måste se till att min UTRCC t-shirt är ren till imorgon så att jag kan göra en sista liten promotioninsats för klubben!

Kommentarer
Postat av: ma

Tänk på tiden före uppkomsten av UTRCC och efter, i dess historia! Finns det något skillnad där? Kram

2012-03-12 @ 19:11:39
Postat av: Ida

Jag är väldigt glad för att klubben lever vidare & växer - det hade varit väldigt trist om den gått i graven. Men som sagt, det är så skönt att jag inte längre behöver ha något ansvar!



Kram!

2012-03-12 @ 21:23:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0