There has been a lot of baking...

Bloggen har halkat efter lite den här veckan - orsaken stavas: mycket jobb samt att jag hade en urusel dag i tisdags med major depp på kvällen. MEN. Nu ska vi inte fokusera på "Ida tycker synd om sig själv" för det gör alla ibland & inget nytt under solen. So, låt oss istället kika på vad jag hittat på under de här senaste dagarna.

Först försökte jag få till ett bra kladdkakefoto till SWEAs kokbok. Eftersom jag råkat grädda kakan i springform version "för stor" så blev resultatet... kanske inte så där jättekladdigt. Så det blev till att knäppa bilden uppifrån, så att plattheten inte blev fullt så tydlig. Trolla med kameran kan man kalla det, eller fusk om man hellre känner för det.


Sen bakade jag en ofantlig mängd små cupcakes... Fast inte för att fota direkt. Utan för profit!

Japp - bake sale på universitet igen, för bröstcancerforskningen. Louisa, vår team captain, kan inte baka själv (hon kör på köpebröd...) men är himla bra på att sälja!

Själv klarar jag oftast av att svänga ihop något ätbart, även om nu gårdagens cupcakes blev lite väl skrikiga rent färgmässigt... Oh well, de drog till sig uppmärksamhet i alla fall!

Drog också med mina små skor, mest bara för att fylla ut lite, trodde inte att det skulle vara så stort intresse på ett universitet. MEN. Jag sålde tre par & fick massor av förfrågningar gällande andra färger & andra storlekar (bland annat en kille som frågade om jag kunde göra något i storlek 45...)! Totalt sålde jag skor för cirka 400 kronor, plus kakor för mer än 800. Inte så illa!

Kommentarer
Postat av: Jo

Good going! Allt ser jättegott ut =)

2012-03-22 @ 21:27:33
Postat av: Ida

Tack tack! Yey, mer pengar till bröstcancerforskningen!



Kram!

2012-03-23 @ 01:19:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0