Väldigt märkligt...

Så Paul skypar & berättar att en tjej på hans jobb svimmat, att han följt henne till läkaren & att hon nu är på sjukhuset med en annan kollega. So far so good. Sen blir det lite märkligare, för Pauls kollega är gift & har ett litet barn - men ändå är det jobbkollegorna som får styra upp all logistik. Mannen sitter hemma med deras lilla pojke fram till klockan sex, sen drar han på jobb & en av Pauls kollegor är lämnad åt uppgiften att dra i alla tåtar - fixa barnvakt & hålla sällskap på sjukhuset. Är inte det fruktansvärt märkligt & sorgligt? Hade Paul & jag varit gifta & haft ett litet barn ihop & jag hamnat på sjukhuset - aldrig i helviti att jag åkt till akuten med sekreteraren på geologen & sedan haft någon berggrundsgeolog till att ta hand om mitt barn... & hade inte Paul släppt allt vad jobbet hette & packat sig iväg till sjukhuset hade jag blivit totalt förstörd först. Steg två hade nog varit att ta avkomma & flytta hem till mamma & pappa på obestämd tid.

Eller - är det bara jag som tycker att det här är väldigt underligt?

Kommentarer
Postat av: Jo

Framför allt är det iaf märkligt att maken inte själv kan fixa barnvakt. Alla har ju inte möjlighet att släppa jobbet så där på stört (vet ju inte vad han arbetar med), men nog kan man väl fixa så att ens barn tas om hand av folk man litar på som man själv känner och har kontakt med, inte ger en sådan uppgift till frugans kollegor.



Kram!

2012-03-22 @ 21:33:13
Postat av: Ida

Oki, jag ger dig den - alla kan kanske inte komma ifrån jobbet bara så där. MEN - nu hände det här klockan ett på dagen & han har varit hemma hela tiden. Så i fem timmar satt en kollega hon känt i cirka 5 månader på akuten & höll henne sällskap, det är väldigt märkligt tycker jag.



2012-03-23 @ 01:18:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0