Åh det hugger, det gör ont...

Kikar på bloggar medan jag äter frukost... kommer in på UnderbaraClara & det hugger till i hjärtat. Fy sjutton för hemlängtan. Åh vad jag vill hem till norrland nu! Till nyspruckna löv, till hägg som precis kommit igång, till små grusvägar som får allt i bilen att skaka inklusive små bestämda katthakor. Till absolut vindstilla sommarvärme, till glitter i insjöar, knallblå & knallgul käringtand & skog som är låg för att det är så kallt på vintern. Jag ser på Claras bild av älgrumpan & känner mig så ledsen för att jag är så långt borta & för att planen är att inte åka hem den här sommaren... & jag vet inte om jag pallar det.

Nej jobbigt... nu sitter jag & gråter av hemlängtan...

Kommentarer
Postat av: Jo

Stor kram till dig! Jag kan tala om att det fantastiska värme vi hade förra veckan nu lyser med sin frånvaro och det är åter kring 10 grader... Jag jobbade ute igår och var tvungen att ha på mig VANTAR!!! Trodde det var slut med sånt, men ack nej. Så jag kan ju bara säga det att du just nu har en förskönad bild av Sverige. Den idyllen existerar egentligen inte. Du tänker på sommardagarna då du var liten då det "alltid" var soligt och varmt. Det vi glömmer de gångerna är att det säkert var lika jäkla kallt då som nu men av någon anledning har vi förträngt det. Hoppas att denna lilla ventilering har hjälpt dig, den har iaf hjälpt mig få ur mig lite aggressioner. Just ja, det är också grått och inte soligt =)



Säkert mkt bättre hos dig =)



KRAM!!!

2012-05-30 @ 15:06:12
Postat av: Ida

Jo men det var just de där barndomsminnena som den bilden väckte till liv - & jag drabbades av TOTAL hemlängtan. Jag inser ju att norrland kan vara så där trevligt vädermässigt just nu, men det spelar liksom ingen roll - hemlängtan sitter där i alla fall. Så jag lipade ner i mitt morgonte & började fundera på om jag kanske inte ska åka hem i alla fall. Bara för en vecka eller två. Vet att Paul inte kan följa med, men det får vara så då. Jag behöver lite Svensk sommar. I så fall bokar jag in mig en dag eller två i Stockholm så att jag får krama på min brudtärna!

2012-05-30 @ 15:11:02
Postat av: Jo

Ja om det är resultatet av hemlängtan så välkomnar jag det! =) Vi kan ju snacka lite mer om det på fredag (om du fortfarande har möjlighet då?).

2012-05-30 @ 15:33:50
Postat av: Aleka

Förstår dig såå väl! Även om jag inte just har norrlandskopplingen. Men bara svensk sommar! Ljusa sommar kvällar, grillning, gröna skogar, åka ut till havet. Sure jag har inte jättelångt hem, och jag har ett väldigt trevligt hav att bada i. Men ändå.. de är inte samma sak. Hoppas verkligen att jag får iaf en vecka i sverige i sommar!

2012-05-30 @ 15:44:31
URL: http://swedishingreece.blospot.com
Postat av: Ida

Jo - ska se om det går. Kom på att mitt visum går ut i juli, så det beror också lite på om jag kan lämna landet... Måste prata med min advokat. Men hoppas att det går!



Aleka - Svensk sommar är det bästa som finns. Tror att det är för att vintern är som den är, men lever upp på ett helt annat sätt - njuter så mycket mer! Så jag tycker absolut att du ska flyga hem en vända i sommar & krama på familjen!

2012-05-30 @ 15:56:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0