Cake decorating 201 - part 4

Sista lektionen för den här gången (startar en ny på lördag, så det blir kort uppehåll!) - dax att sätta ihop skapelsen som vi arbetat på under närmare en månad. Klistrade fast små rosor i hörnen & spritsade blomblad...

Byggde ett litet berg av sockerpasta & satte fast en hel mängd små glasyrblommor...

Spritsade små hjärtan & klistrade fast små rosa blommor & tillslut...

Kunde jag backa bakåt & bara "Tada, färdigt!"

Rent objektivt tycker jag att skapelsen är rätt hiskelig, det är liksom så EXTRA ALLT att man blir lite matt. Vi kan väl säga så mycket som att det känns väldigt nordamerikanskt... Fast jag gillar min skapelse i vilket fall - för att jag vet hur mycket tid som gått åt för att uppnå det här resultatet. Det kommer därför att bli lite jobbigt att förpassa min fejktårta till soptunnan. Vill absolut inte ha den ståendes dammandes i något hörn de nästkommande åren, så ut måste den - det är bara det att jag inte vill göra det själv. Tänker därför tvinga Paul att kasta den. Byte av jobbiga tjänster tänker jag. Varje gång vi fiskar hemma i Sverige pallar nämligen Paul inte att döda fisken själv, så jag får göra det åt honom. Tänker att det här är lite av ett liknande scenario & att det är dags för Paul att börja beta av sin skuld!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Fasen vad snyggt, du är så duktig! :)

2012-05-23 @ 08:28:34
URL: http://fullfarrmedtvabarn.blogg.se/
Postat av: Ida

Åh, tack, tack - vad snällt sagt! På lördag börjar jag med nästa kurs som kommer att fokusera på bröllopstårtor! Måste komma på en egen design tills dess!

2012-05-23 @ 14:47:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0