Different views...

Moi - ÅH! Jordgubbar med mjölk & socker (i det här fallet lavendelsocker)! Så mycket barndom, så mycket Svensk sommar!


Paul - Glass, så mycket barndom! Så Canadensiskt!

Moi - Va... Men glass? Det är väl inte speciellt för Canada? Speciellt inte Häagen-Dazs, det kommer ju från New York!
Paul - Aha! But it´s drenched in maple syrup! Cancels the US part, makes it Canadian!

Alltså, inte helt hundra på om jag följer den logiken...


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag är helt med på den logiken =) Han har ju lyckats göra svenskt knäcke till kanadensiskt genom att ha jordnötssmör på =)

2012-06-01 @ 13:01:45
Postat av: Ida

Nej, svensk knäcke är svenskt knäcke! Oavsett bissart val av pålägg! :)

2012-06-01 @ 15:56:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0