Engagement Invitation - prototyp 2!

Ni kanske minns att jag filade på en Nalle-Puh inspirerad karta till vår förlovningsfest? Har inte haft tid att jobba vidare på konceptet, men drabbades av ett ritil för cirka 30 minuter sedan & tåtade ihop följande prototyp. Vi man kalla den för "Prototyp nummer 2", fantasifullt & bra... Anyway - kartmomentet finns ju uppenbarligen inte kvar, men men jag gillar att den här inbjudan är lite rörig - att läsaren får söka av bilden lite innan man ser all info. Som sagt, bara ett utkast - så den färdiga versionen hade jag arbetat mycket mer på. Sett till så att bladen längst upp med våra namn blivit lite större & planerat texten bättre så att den inte överlappar andra blad... sånna saker.


Men om man nu bortser från att båda versioner är kludd i stundens ingivelse, vilken gillar ni bäst så här långt?

Uppdatering: Haha! Oki, för er som inte ser vad det är - det SKA FÖRESTÄLLA en ros. Bad nämligen Paul ta en titt & han bara "Very pretty, but what is it? A flower? A mutant eye?"... som sagt, en skiss som jag uppenbarligen måste jobba mer på om vi väljer den här idéen. För det är ju lite trist om de som får inbjudan bara "Ohoh... Eye of Sauron, won't attend that party for sure!".

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nalle-Puh känns närmare mig med sin skogsprofil! M

2012-05-10 @ 22:26:12
Postat av: Ida

Kartan har ju också den fördelen att man lättare hittar hit! Siktar på att ha en eller två förslag till färdiga tills dess att Paul kommer hem, sen får vi ha omröstning här hemma i huset. Utslagsrösten får Mumin stå för. :)

2012-05-10 @ 22:28:32
Postat av: Jo

Jag röstar också på Nalle Puh-konceptet =)

2012-05-10 @ 22:39:58
Postat av: Ida

Noterat! Tycker också bäst om den så här långt... men vi får se vad mer jag kan komma på!

2012-05-10 @ 22:55:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0