My Engagement Shoes!

Paul såg något han trodde var en pepitarutig klänning när vi var ute & körde igår, så vi fick vända tillbaka för att kolla. Visade sig vara en baddräkt som var helt grymt söt, men nu verkar det som om vi drar norrut under sommaren - så då är baddräkt inte så där jätteaktuellt. Vad som däremot stod på listan över saker att införskaffa - ett par skor till förlovningsfesten & det fanns i affären! Säg hej till mina nya Warby!


& nu kan jag ju bara se framför mig hur Sussie & Jo böjer huvudena i chockad sorg där hemma & tänker "Jaaa... nu har Ida blivit gammal. Beige & ingen klack". MEN! De är beiga för att de ger en illusion av längre ben, & gud vet att jag behöver fuska fram varje centimeter jag kan! Den låga klacken kommer sig av att jag vet att jag kommer att vara på benen non stop på festdagen & älga runt på gräsmattan. Stilettklack & gräsmatta är en dålig kombo, så därav denna kompromis.

& SÅ gammal är jag ju ändå inte, jag når ju fortfarande ner för att måla tånaglar i alla fall! Tånaglar som förövrigt var en STOR hitt hos Elsa, hon hade aldrig sett något sånt häftigt förrut utan kastade sig på golvet så fort hon fick se dem & detaljstuderade. Samtidigt som hon tjattrade på om "oj oj... rött!" ömsom till mig, ömsom till tårna. Gud vad den lilla ungen är rolig!

Kommentarer
Postat av: Jo

Haha, ja de ser lite ut som ett par mamma hade på 80-/90-talet =) Men du kan i stort sett bära upp allt så jag tvivlar inte på att du kommer vara fin =)



Kram!

2012-05-20 @ 22:00:04
Postat av: Ida

Aow, den var hård du Jo! 80-90-talet... Känner att jag får lite ont i sidan...



Men, jag antar att det är ok så länge jag inte bär den med något som OCKSÅ andas samma tidsperiod!

2012-05-22 @ 16:15:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0