Paul & jag kommer INTE överrens...

Paul skickar ett mail från en av våra fotografer med följande bild & bara "Isn´t it nice, love it!"... & börjar argumentera för att den ska på framsidan av farmors kalender för 2013... All medan min enda tanke är WTF! Ser jag ut så där?! Varför har ingen kommit med en tvångströja än? För att mamma & pappa har petat ner lithium i min mat sedan jag var en tvärhand hög?

Hur är det ens möjligt att jag har lyckats skaffa vänner OCH förlova mig när jag uppenbarligen långsamt håller på att övergå till något slags... djuriskt stadium? Not my best photo moment ever...

Men - nu ska jag inte stressa över det här något mer utan istället trava iväg till Starbucks & köpa mig en frap & fira att jag skickat iväg ett väldigt viktigt manuskript om viktigheter så som "As stated in the introduction, this study aimed to evaluate potential variables affecting P. reticulatum morphology"... Så värd en sockerkick.

Kommentarer
Postat av: Jo

Måste säga att jag tycker om bilden. Den är ju ren och skär glädje =)



Btw så fick jag din present idag. Tack så jättemycket! Kortet var jättefint! Ja, presenten var ok den med... Bara skojar ju =) Den är jättefin och jag ska absolut ha den på bröllopet =) Tack igen!



Puss!

2012-05-29 @ 23:32:15
Postat av: Ida

Suck... vill vara vacker när jag skrattar, inte GALEN!



Oh vad bra att presenten kom fram, yey! Glad att du gillade den, tyckte att den var både vacker & behjärtansvärd! Har ju lite dille på gåvor som också går till välgörande ändamål & tyckte att det här halsbandet skulle passa både dig & Sussie.



Puss!

2012-05-30 @ 01:44:49
Postat av: ingrid

Jag håller med Jo, som är fint med bilden är att den skriker 'naturligt!', inte bara, här står vi vackert uppstolpade. Kombinationen är förstås bäst, naturligt och väldigt vackert, och jag vet hur det känns, folk pekar alltid ut bilder på mig de tycker är jättebra och jag bara dör lite vid tanken att jag ser ut så. Men du får lägga upp de bästa bilderna så kommer vi rösta fram kalenderns framsida!

2012-05-30 @ 08:50:07
Postat av: Ida

Oh! Jag gillar idén med att ha en omröstning! Det måste jag absolut göra! Jättebra uppslag, tack! Hur är det annars då? Såg att du flyttat till ett ställe som såg väldigt sött ut i jämnförelse med tidigare.

2012-05-30 @ 13:24:40
Postat av: Linn

Nej! Eller, ja! Jo, det är en jättebra bild. Du ser så skönt glad ut :-)

2012-05-30 @ 23:09:04
URL: http://lyckoland.blogg.se/
Postat av: Ida

DÅ hade jag roligt, när jag såg resultatet... kanske inte lika mycket! :)

2012-05-30 @ 23:27:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0