Lite goda nyheter...

Känner mig fortfarande rätt knäckt efter det här med kokboken, det tog verkligen så hårt att den inte var perfekt. Tack & lov så har vi fått ett bra svar från tryckeriet, de beklagar & är beredda att trycka om hela upplagan. Så det känns skönt, en jättelättnad faktiskt. Däremot så löser det ju inte frågan kring de ex vi redan sålt. Har ju ingen som helst koll på hur många av dem som kommer att komma tillbaka. Eller än värre, hur många av dem som falerar & sedan inte lämnas igen = missnöjda kunder. Det är ju lätt att bara skeppa tillbaka alla osålda böcker & få nya, men hur gör vi med resten... Har noll erfarenhet av hur man hanterar sånt här & känner mig ärligt talat bara sjukt stressad. Tack gode gud för Paul, han är så lugn & cool - sköter mycket av kontakten med tryckeriet & kommer med massor av bra idéer. Det behövs, för i nuläget känner jag mig bara helt mentalt nollställd.

Kommentarer
Postat av: ma

Det är ju bra att tryckeriet tar sitt ansvar och ersätter skadan. Men jag förstår hur mycket detta besvärar dig, plus allt det arbete du lagt ner i det och nu också kunderna. Har ni något/några forum där ni har möjlighet att nå flertal av köparna? Massor av kramar, M

Svar: Ja det är jättebra, men det blir samtidigt en massa merjobb för mig - vilket suger. Jag ville ju vara klar, glad & stolt över kokboken! Inte behöva hantera en massa logistik & uppretade kunder. :( Värst är ändå att känna att folk kommer att känna sig lurade på pengarna, det gör mig jätteledsen. Har lagt ut info på facebook samt SWEAs hemsida - men så mycket mer kan jag dessvärre inte göra. Hoppas få nya ex nu i veckan i alla fall så att jag kan skicka bra kopior till dig! KRAM!
Ida

2012-11-26 @ 20:03:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0