Minns alla de vi älskat...

Vissa dagar önskar jag verkligen att jag hade bott hemma i sverige - Alla Helgons Dag är en sån dag. Jag önskar att jag hade kunnat gå längsmed mörka, knastrande, grusgångar på kyrkogården i Älvsbyn. Närmat mig minneslunden & gått in i skogskykogården - det område där alla jägare ligger. Gått mellan granar & tallar & alla skimrande ljuslyktor...
Passerat den där fågelholken som gör så att jag vet att jag nästan är är där & så svängt åt vänster & hittat den sten som betyder så mycket. Önskar av hela mitt hjärta att jag kunnat tända en lykta där ikväll. Men det går inte. Så älskade farfar - jag tänder ett ljus för dig här istället. Jag saknar dig så otroligt mycket, kram, din Iamia.
 

Kommentarer
Postat av: Victoria

Tack :) Nej det är lilamaskade, hur gammla är dina birmor?

Svar: Min stora är lite över tre år & den lilla är född den här sommaren, så snart fyra månader (så mycket energi!). De är halvbröder & delar pappa. Är dina också syskon?
Ida

2012-11-05 @ 14:09:25
URL: http://impalaa.blogg.se
Postat av: Victoria

Okok roligt att de är släkt. Jajamensan de är från samma kull i April i år.

Svar: Vi tyckte helt enkelt att Mammut, den äldre katten, var så underbar att vi kontaktade samma uppfödare så snart vi började prata om en till. Varför frångå ett vinnande koncept liksom?! :) De är väldigt lika i mycket, samtidigt som de definitivt är två helt speciella individer. Fast så där sött som dina sov tillsammans... det händer inte ofta. Mammut tycker nämligen fortfarande att Digby är rätt jobbig & Digby, ja han vill mest LEKA! Hur fastnade du för birmor förresten, dina första?
Ida

2012-11-05 @ 14:36:43
URL: http://impalaa.blogg.se
Postat av: Victoria

Ja det är ganska dumt att inte ta från samma uppfödare isf.
de ligger ofta tillsammans & väldigt roliga ställningar, har lagt ut fler bilder på dem. Tanken är att de ska få egna kategorier nästa gång jag byter design.
Detta är våra första birmor. Jag fastnade för birmor när jag var liten & såg på "Den otroliga vandringen". Sen skaffade vi norsk skogskatt/bondkatt som dog i somras. Sen när vi började prata om katt hade min sambo sett några birmor när han var ute på jobb & föreslog om vi inte skulle skaffa det. Jag var dock även inne på main Coon. Sj?

Svar: Jag hoppas att våra snart kan komma till det stadiet också! De leker dock väldigt mycket ihop & verkar ha ett bra utbyte av varandra på det sättet. Vi märker att den äldre katten är mycket gladare nu än vad han var förr som ensamkatt (han blev deppig när vi jobbade).
Åh, hade helt glömt bort den filmen! Men visst, det är en birma i den! Fastnade själv för birmor som 10 åring när jag såg en kompis syrras katt. Vid den tidpunkten hade vår familj en katt som var en blandning av skogis & angora. När han gick bort 8 år senare blev det en birma som fick flytta in istället. Mamma & pappa har numera två birmor & en skogis - så det är två favoritraser vi har i familjen! När jag & min kille började prata om katt här hade jag varit på fest hos ett par som hade världens finaste birmakille, så jag mailade & bad om uppfödarens kontaktinfo & på den vägen är det. Hade jag testat på en ny ras i framtiden hade det blivit Main Coon eller siberisk katt tror jag. Tycker också att Blue Russians är vansinnigt flotta!
Ida

2012-11-05 @ 16:48:50
URL: http://impalaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0