Nej fy fan...

Jag ska inte svära, men nu är jag så himla ledsen. Här har jag slitit med kokboken nästan ett helt år, lagt ner min själ i den & så är ex efter ex feltryckt. Inte bild eller textmässigt, där är allt jättebra - men sidorna trillar ut! Tryckeriet har helt enkelt inte limmat dem tillräckligt bra. Måste erkänna att jag grät över det både igår & idag. För jag känner mig ju personligt skyldig - här har vi sålt en 200 ex & jag vet helt enkelt inte hur många av dem som faktiskt håller måttet.
 
Neej, nu går jag & drar täcket över huvudet.

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Men så in i h-vete förbannad man blir! Det är ju inte ditt fel! Kontakta förlaget på stört och begär nya böcker samt kompensation! Helt i amerikansk anda!

Svar: Jag hade så gärna velat bli arg, men så fort jag tänker på det blir jag bara skitledsen. Nu har vi 300 böcker här hemma & jag har ingen aning om de går att sälja eller inte. Än värre, alla de som redan köpt böcker... Vissa kan jag ju få tag på, men inte alla. Känns jättetrist att vi sålt en produkt som inte håller måttet & helt hemskt att vi lagt ut så mycket pengar på det här & nu har jag noll koll på hur vi ska lösa det här.
Ida

2012-11-26 @ 03:18:50
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: Åsa

Håller med,
Du bör inte vara ledsen utan arg, och ska inte må dåligt av detta.

Svar: Som sagt, jag önskar att jag hade kunnat bli arg. Men jag har jobbat SÅ mycket med det här projektet att luften liksom helt gick ur mig när det här uppdagades. Verkligen ingen ork att bli arg, bara väldigt ledsen. Som tur är så har jag Paul som stöttar & peppar, så jag hoppas att det vänder om någon dag. Inte alls kul att känna sig så här himla nere.
Ida

2012-11-26 @ 06:32:11
Postat av: Åsa Erlfeldt

Du är väl lite perfektionist, inte helt fel i kokboksbranschen =) Du, om jag får vara lite irriterande tant Åsa? Deppa inte ihop. Det är mycket arbete, och fortfarande en väldigt fin bok. Jag hade gärna köpt ett ex. Det är din första kokbok. Och du kanske fått smak och vill göra fler? Det är väl inte alltid så att man gör något perfekt, kanske inte första boken i alla fall. Och detta är inte ditt fel!!! Jag vill säga klyschiga saker som att ni har varandra, två gulliga katter, en fantastiskt stad att roa er i osv. Och det klart du känner dig ledsen. Men det är inte ogjort arbete. Jag tror att man ser de fina recepten framför ett löst blad eller två. Och du borde börja planera en specialbok om muffins eller kakor eller något. Kram.

Svar: Åsa, du är inte ett dugg irriterande. Jag är deppig idag, men jag tror det vänder snart. Måste bara komma över den första besvikelsen & sova igen lite energi (helgen var verkligen galen) så känns det säkert bättre sen. Även om det känns jättetrist att bindningen inte höll så är jag ju fortfarande nöjd med mitt jobb & det värmer verkligen att jag fick jättefin feedback under julmarknaden. Tror faktiskt aldrig att jag fått så mycket beröm för något jag gjort som vad jag fick under de här två dagarna. Så jag kommer inte att säga "aldrig mer kokbok!", det har jag haft för roligt för. Måste bara komma på vad jag vill göra till nästa gång. :) Kram!
Ida

2012-11-26 @ 20:36:38
Postat av: Åsa

Det var meningen det där skulle vara sympatiskt och peppande. Vet inte om det kom ut rätt. Men var inte för ledsen bara. Kram.

Svar: Nej men det gjorde det, absolut! Bara en sån sak som att du skrev att jag borde planera en ny kokbok, det säger mig ju att du gillat de bilder du sett på bloggen (dvs mitt fotografi) & det i sig gör mig jätteglad! Jag deppar alltså idag, så får det vara nog sen! Kram!
Ida

2012-11-26 @ 20:41:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0