Sämst hitintills!

Varje år har vi en julpotluck på avdelningen - vilket det är dags för idag. Varje år har moi också högflygande planer på vad jag ska ta med mig & varje år falerar det så smått. I år var det köttbullar. Jag skulle banne mig laga en hel massa svenska köttbullar & ta med mig för att få slut på tjatet. MEN. Igår när jag kom hem så kände jag mig så himla stressad & trött att det bara inte fanns på agendan att laga något över huvud taget. Så i år... i år har jag nått min absoluta bottennivå. Jag plockade åt mig en burk nyåkers pepparkakor som jag köpt på julmarknaden. Känner att jag egentligen borde skämmas som en hund över detta men orkar inte riktigt bry mig. Det hade varit lite annorlunda om jag gillat det här stället, men i nuläget känns minimal effort faktiskt helt ok!
Får skylla på det faktum att jag faktiskt är sjuk, så där charmigt att stå & hackhosta ner i köttbullssmeten.
 

Kommentarer
Postat av: Christoffer Öhberg

Vart hittade du denna?

Svar: SWEA Toronto ordnar en stor julmarknad varje år i november & Nyåkers pepparkakor är en av de saker vi alltid har till försäljning. Jag brukar alltid köpa på mig ett par burkar, dels så att jag har att bjuda på till glöggfikat men också så att jag har ett par burkar i fall att vi blir bortbjudna med kort varsel & jag behöver komma på en nödfallspresent!
Ida

2013-05-19 @ 18:38:20
URL: http://www.nyakers.com
Postat av: Christoffer Öhberg

Men gud vad kul! Soft! Soft! Vad roligt. Har ett nyåkers-filter på min dator så allt som är "skrivet" om Nyåkers kommer upp så det var därför jag lyckades med det roliga att glida in på ditt inlägg. Hursom, jag får önska dig det bästa med allt där borta! Mvh Christoffer Öhberg, VD & Ägare AB Nyåkers Pepparkakor

Svar: Jag antog att du hade ett filter, det hade varit en himla massa sidor att gå igenom annars!
SWEA Toronto är en av de större SWEA avdelningarna i världen, i fall att du är nyfiken så kan du ta en titt på vår hemsida:

http://www.swea.org/controls/default.aspx?mid=2080

Vi ordnar som sagt en stor julmarknad varje år i centrala Toronto, med en omsättning på närmare en miljon kronor - inte illa för 200 kvinnor & 2 dagar! :) Allt överskott går till vår stipendiefond, som används så att kanadensiska studenter får åka till Sverige & studera. Nyåkers pepparkakor är ett självskrivet inslag & vi märkte en större omsättning än vanligt det här året, vi sålde slut mycket snabbare än vi trott. Vi kopplar detta till det faktum att IKEA inte längre säljer riktiga svenska varor utan sitt eget märke - som inte alls smakar som det ska! I fall att du är intresserad av att annonsera i SWEA så kanske en Nyåkers-annons på hemsidan eller i vår medlemstidning hade passat bra närmare julen!
Ida

2013-05-19 @ 21:58:16
URL: http://www.nyakers.com
Postat av: Christoffer Öhberg

Det vore intressant! Du får höra av dig ett par veckor innan det är dags/C

Svar: Låter bra, jag vidarebefordrar infon till SWEAs PR ansvarige här i Toronto! Som jag skrev tidigare så säljer IKEA inte längre svenska pepparkakor i stan, så jag vet att vi sålde mer än vanligt pga detta. Jag är ansvarig för restaurangen under SWEAs julmarknad & många kanadensiska kunder kom fram & sa att de kommit in just för de svenska pepparkakorna eftersom de inte kunde få tag på något via IKEA. Som norrlänning tycker jag dessutom att det är lite extra kul att sälja en produkt från hemtrakterna! :)
Ida

2013-06-03 @ 08:55:06
URL: http://www.nyakers.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0