Världen är liten!

Ibland måste man ju bara HÄPNA över hur liten världen är!
 
Klev upp nu imorse & slog mig ned vid min Mac med frukosten. Kollade igenom mailen & såg ett meddelande från en tjej som postat en notis på SWEAs Facebooksida. Hon & hennes man flyttar hit från Sverige om cirka en vecka, tillsammans med deras två små flickor. I början är planen att de ska bo på hotell, tills de flyttar in i ett hus efter nyår. Nu ville hon ha tips på vart man kan köpa möbler. I Idas värld sker då följande tankeverksamhet:
 
1) Men herregud, ska de bo på lägenhetshotell i jul... vad... omysigt. Neej, de måste bo hos oss!
2) Så får ju Mumin & Digby någon som bor med dem över julen, perfekt!
3) Oh, då kan vi skaffa julgran i alla fall - klart att småtjejerna ska ha JULGRAN!
 
Eftersom jag inte direkt är den som går & funderar på sånna här saker kollade jag av med Paul & skickade sen ett "Hej, det här är kanske lite udda - men om ni vill kan ni få bo hos oss" meddelande över FB. Ni vet, så där som man ofta gör till vilt främmande människor. MEN, vad som är så HIMLA häftigt är att när jag väl tryckt på "send" så inser jag att den här tjejen känner våra vänner Martin & Lotta från Linköping! Alltså, var är oddsen (något jag är säkert på att Martin kan tala om eftersom han har en doktorand i statistik)?! Världen, inte bara sverige, är officiellt liten!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Haha, har du det som rutin att bjuda in folk? ;) Senast var det ju jag & Patrik!

Svar: Nejmen jag tror att jag är väldigt gästfri, behöver någon hjälp/någonstans att bo/skjuts så vill jag på direkten hoppa in & se till så att det liksom löser sig för folk. I det här fallet hade det ju också varit helt perfekt om de kunnat bo här. I annat fall får katterna bo hos Pauls föräldrar & det brukar vara såådääär lyckat. Om man med det menar inte alls.
Ida

2012-11-14 @ 17:51:22
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Camilla

Du har ett stort hjärta, berätta hur det går :)

Svar: Tack, vad fint sagt av dig! Hon har kontaktat mig nu, så vi ska ses när de landat - så får vi ta det från där!
Ida

2012-11-15 @ 00:14:35
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0