Världens sötaste matvrak?

Sen Digby flyttade in så har det blivit lite andra rutiner på kattmaten. Tidigare brukade Mammut lämna rätt mycket, men nu har han lärt sig att det är bäst att äta när maten ställs fram. I annat fall blir det inget. Orsak - Digby Dammsugaren. Paul & jag har döpt honom till "The Monkey Pig", för att han är så omöjligt söt, överallt & matglad. Det är inte heller så att han nöjer sig med bara sin mat, nej finns det mat kvar i Mammuts skål, ja då pressar han helt enkelt in sig bredvid Mumin & äter så mycket som han bara hinner. Vår mat verkar vara lika god, det har blivit många små bannor på tassar som sträckts för långt. Samtidigt är han ju så söt att man bara inte kan bli arg på honom även om han har noll skick & fason!
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Siktet är verkligen inställd på köttbullarna ;) sötnosen!

Svar: Haha! Oki, tack för den - då behöver jag inte känna mig så hemsk när jag "ser mellan fingrarna" i köket! :)
Ida

2012-11-02 @ 23:29:35
Postat av: Ida

Äsch... blogg.se krånglar, den kommentaren var menad för din förra kommentar!

När det kommer till Digby så var det ett himla meck med att få honom att sitta på stolen & se söt ut, inte satsa på att få i sig så många köttbullar som han bara kunde. :)

Oh, & eftersom jag vet att du läser bloggen - vad tycker du om Greta klänningarna?

2012-11-03 @ 02:41:58
URL: http://msbree.blogg.se/
Postat av: Matilda

Fina Digby!

Tågresan gick alldeles jättebra. Han var SÅ duktig :) låg så snällt i buren, tills de sista 30 minuterna. Då fick han NOG och tyckte väldigt synd om sig själv. Men han härdade ut det med :)

Svar: Skönt att höra, första resan är alltid så nervig! Duktiga Svante som skötte sig så fint! Lite mjao får man också räkna med, jag menar - med tanke på hur jag mår när jag flyger så har jag full förståelse för om de lever om lite när de inte ens förstår vad som händer!
Ida

2012-11-03 @ 19:56:30
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Camilla

Jag gillar "Ebban" bäst, tyckte den var mest bröllop/brud. Jag är mer för långklänningar än korta klänningar, smaken är som baken.

Du får gå och klämma på dem när du kommer till svea :)

Svar: Ebban är jättefin eller hur?! Jag har länge tänk kort, men så föreslog mamma att jag köper en av de här enkla klänningarna i lång modell - så kan jag korta den till en cocktailklänning längre fram i livet. Gillar verkligen det tänket, så det blir NK besök till julen!
Ida

2012-11-05 @ 21:34:15
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0