Klart jag inte är ensam om det...

Idag har jag en sån där dag då jag bara "men VARFÖR bor vi här?!". Ute är det bara grått & jävligt med ihållande regn. Blir så deppig & vill bara fly till varmare breddgrader. Tjatade på Paul hela vägen in till jobbet att vi borde flytta någonstans där det är fint - inte så här urvattnat "Schindler's list" deprimerande. Paul försökte väl försvara Toronto så där lite vagt, men det är svårt den här tiden på året & värre kommer det att bli... Så nu sitter jag här & försöker söka tröst i det faktum att jag åtminstonde inte är ensam om att känna så här. I mean, farmor tog sparken ner till byn igår... Rimligtvis måste alltså en rätt stor procent av befolkningen i Älvsbyn också ifrågasätta sitt val av bostadsort. Å andra sidan, de kommer ju att få fina vackra drivor av snö snart - vi får bara grått bilslask som fyller igen gatorna. Neeej - jag måste försöka lura i Paul att han kommer att trivas JÄTTEBRA varsomhelst bara temperaturen ständigt ligger över 20-strecket!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Haha lycka till! ;)

Brukar faktiskt köra med en matlåda med sand inne i lådan! Eller ja, nu är Iris så stor och van vid att åka så hon behöver ingen (hon har ALDRIG någonsin gjort något i buren även om vi åkt många långa resor) - men när hon var mini hade jag alltid en. Så, dags att återinföra matlådan med sand längst bak i buren... & så är våtservetter inhandlade. Dessutom så kommer jag plocka bort maten när jag lägger mig, brukar alltid göra det när jag ska resa. Känner mig väldigt ond, men det är ju för deras eget bästa ifall de skulle börja må illa eller bli lådnödiga.

Svar: Jag ska jobba stenhårt på det & jag kan vara grymt bra på att övertala folk! :)
Körde alltid med en GB-låda när jag flög med Totte i början. Även fastän han aldrig använde den så kändes det mycket säkrare! Vi avstår från mjukmat innan vi ska ut & resa med bilen & jag vet precis vad du menar med att man känner sig ond. De små liven sitter där & tittar ömsom på matskålen, ömsom på en själv & så står man där med en tekopp i ena handen & ett äpple i andra & bara "sorry"... Japp, då känner man sig riktigt skitig!
Ida

2012-10-31 @ 16:22:22
URL: http://matildalovisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0