Liten husuppdatering...

Matilda undrade hur det låg till med huset. En rätt relevant fråga med tanke på hur turbulent det har varit. Vi har själva inte haft någon koll på vad som snurrat runt i huvudet på våra hyresvärdar på sista tiden utan kollat rätt mycket på annat boende. Speciellt utanför stan, längre norrut - är så jäkla trött på smogg, bilköer & myrstackskänsla, Fast, så i förra veckan ringde Isabel & frågade om vi kunde komma över gatan. Vi travade dit & möttes av en storgråtandes Isabel som förklarade att hon mått så dåligt över det där mötet vi hade tidigare i somras & att Joao skäms så mycket över hur han betedde sig att han gömmer sig när han ser oss. Hon förklarade vidare att deras advokat gett dem rådet att sälja det hus de nu bor i (de ärvde det när Wolfgang dog) & flytta in i vårt hus med att de inte ville det. Istället vill de att vi bor där så länge vi känner för det. 
 
Det var med andra ord en väldig kontrast gentemot hur det lät tidigare i somras. Paul är superlycklig medan jag har lite blandade känslor. Dels glädje eftersom vi inte behöver leta bostad, dels besvikelse eftersom det hade varit himla kul att pröva på något nytt. Aja... jag får väl försöka komma på något litet projekt hemma för att få upp lågan för huset igen.
 

Kommentarer
Postat av: Jo

Ni kan ju fortfarande kika runt på nåt annat ändå och om ni hittar nåt som känns riktigt bra kan ni ju ändå flytta. Bara att ni inte BEHÖVER flytta.

Svar: Men precis. Sen tänker jag helt annorlunda kring huset nu också, rensar mer & så. Helt enkelt för att en framtida flytt känns mer reel. Vilket är ganska skönt, för fy vad jag inte vill hamna i situationen "panikpacka ihop allt vi äger" när vi väl flyttar.
Ida

2012-10-23 @ 13:43:46
Postat av: Jo

Bra tänkt!

Svar: Är inte så dum alla gånger! :)
Ida

2012-10-25 @ 00:02:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0