Pumpkin Craft!

Både Paul & jag befinner oss i en fas av chock... för första gången någonsin har vi lyckats karva alla pumpor dagen innan Halloween! Det ni! Vi som brukar få panikkarva en nödpumpa & ställa ut på trappen bara för att ha något som lyser när de första barnen börjar tassa runt. Men så drabbades vi att någotslags il igår & pumporna & verktygen åkte fram. Extra roligt i år är att alla pumpor utom den allra största är våra egenodlade!
Kan meddela att en vanlig armekniv är ett himla bra verktyg för pumpakarvande - använde mig uteslutande av det lilla bladet till de tre pumpor jag fixade fram.
Ett bra tips är att printa ut mallar & sedan arbeta efter dem. Det går naturligtvis att jobba på fri hand, men väljer man ett svårare motiv än bara trekantsögon & mun med en tand så är det rätt smidigt att ha något som guide. Paul fick förövrigt sån feeling att han fortsatte av bara farten & karvade en extrapumpa, så nu har vi fem att ställa ut på trappen. Får nog skriva en disclaimer & hänga ut också, typ "No, we're not expecting a baby - Paul just got carried away". Vi kör ju nämligen traditionsenligt en pumpa per person i huset, så hade rätt varit rätt hade vi bara haft fyra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0