Att det ska vara så svårt!
Har haft lunchmöte med Birgitta - japp, dags att återigen börja dra i tåtarna för SWEAs julmarknad! Nu är det så att vi firar 30 år i år, vilket gör att det finns ett önskemål om att göra caféet lite mer speciellt. Vi ska servera köttbulle, skink, ost, leverpastej & laxmackor som tidigare + köttbullar & allehanda bakverk - men folk vill se något nytt. Så det är det vi försökt spåna på & det går uselt... Vad i helsike kan man hitta på som är svenskt & enkelt att göra? Jultallrik är alldeles för bökigt, räkmacka? Nja... då ska ju någon stå & skala alla räkor... Jansson? Fungerar inte heller eftersom vi bara har en liten ugn & den är fullt upptagen med alla köttbullar. Så vi känner oss helt ärligt rätt vilse - så alla förslag mottages tacksamt!
Kommentarer
Postat av: Jo
Risgrynsgröt/Ris à la Malta?
Svar:
Ida
Trackback