Bringing home our kitteh...

Vi möttes upp vid halv sex igår - åkte till Sushi on Bloor & slog oss ner över två skålar miso soppa & reflekterade i det STORA med att "vi är en två katt familj" som Paul sa (så imponerad över att han faktiskt fick till en mening!).
Det var en middag som involverade mycket prat om hur det var när vi fick Mammut, hur mycket han gett oss rent glädjemässig genom åren & funderingar på hur det kommer att bli nu när vi blir fyra. Som sagt, ett ögonblick av stilla eftertänksamhet innan det stora skedde.
Kring elva på kvällen så kom vi så hem med lillebror & så tillbringade Paul natten på soffan med Mammut medan jag & liten sov i sovrummet. Eller, sov & sov... lillebror ville BARA gosa. Tror att jag sovit osammanhängande kanske max tre-fyra timmar. Men vad gör det när man har en sån här liten kompis?
Så idag är jag trött - men helt varm i hjärtat. Vårt lilla fjun är hemma & jag är så otroligt kär i honom!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Nemen, har dom inte fått träffats än? Gjorde ni som uppfödaren rekommenderade?

Svar: Mumin var väl kanske lite mer avogt inställd än vad vi räknat med... jaja, det löser sig säkert! Blir det kattungehämtning för dig idag?
Ida

2012-09-18 @ 15:56:07
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/
Postat av: Matilda

Går väl inte klandra honom kanske ;) En ny liten inkräktarjävel liksom. Blir imorgon istället! De fick inte besiktningstid förrns idag, och sen behöver dom 24 h för att se så de inte reagerar på vaccinationen. Men vid den här tiden imorgon bör vi vara på g :)

Svar: Oh vad spännande! Håller alla tummar för att de ska gå smidigt imorgon!
Ida

2012-09-18 @ 17:18:17
URL: http://matildalovisa.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0