Re-think...

Planen var att dra iväg till IKEA efter det att vi jobbat klart, kitta upp oss på en säng till stugan & sen köra upp dit igen - lämna sängen, köra till Pauls föräldrar, byta tillbaka till vår bil & sen köra hem. Men så plockade Paul upp mig & såg ut som om han varit vaken i en vecka. Så jag skrotade planerna & förklarade att det finns en gräns för hur mycket man orkar jobba & att jag helst ser att den gränsen inte passeras när vi befinner oss på motorvägen. Somna bakom ratten känns inte som en höjdare i 120 km per timme... So, vi åkte & köpte sushi & kraschade sedan i soffan med massa te, katter & Game of Thrones. Är SÅ lycklig över att ligga här under en filt istället för att sitta i Pauls föräldrars skitobekväma minibuss med destination "kallt hus i mörker". SO HAPPY!
 

Kommentarer
Postat av: Jo

Åh! Ni har upptäckt Game of Thrones (vet inte om vi pratat om detta innan). Sååå underbart =)

Kram!

Svar: Kan mycket väl vara min favorit tv-serie all time, så fruktansvärt bra! Vi har två avsnitt kvar av säsong två att se - så spännande!
Ida

2012-09-26 @ 22:45:03
Postat av: Jo

Jag vill ha säsong tre NU!!! Men måste vänta till dumma sista mars =(

Svar: ELLER Jo, världens tips här, så köper du böckerna & läser vidare! Shocking solution I know! :) Jag köpte den första boken till min Kobo igår & den är så bra!
Ida

2012-09-27 @ 23:23:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0