Our cottage work...

Kom på att jag faktiskt inte talat om VARFÖR vi jobbar så himla mycket ute i stugan. Två anledningar.

1) Pauls pappa fyller snart 80 år, om en månad närmare bestämt. Tanken är att vi ska överraska honom med en B&B helg ute i stugan - han har nämligen inte varit där ute sedan i juni, så i han tror att stället fortfarande är total kaos. Vilket det ju i & för sig är... men som sagt, vi har en månad kvar att få det beboeligt!
2) Vi planerar ju att flytta hem så småningom & då hade det varit himla trevligt att ha ett fungerande sommarhus här i Canada att åka & hälsa på.
 
Så det är DÄFÖR som vi sliter med spökskogen...
& skrubbar väggarna med antibakteriella kemikalier...
& hatar tapeten i bakgrunden, men ännu mer det där röret som står bakom skorstenspipan...
Någonstanns här slutade jag nämligen skrubba & bara "Paul, du det luktar... död här". Varpå vi kikade runt lite & sen råkade titta ner i röret. Där det låg en död mus. Den lille stackaren hade råkat trilla ner där & sedan svultit till döds. Fy fan... Det kanske låter lite klyschigt att tycka synd om musen för att den dog på det sättet när vi placerat ut fällor med gott resultat under helgen (intagna nu under veckan när vi inte är där & kan hålla koll). Men jag tycker att det är stor skillnad på att dö ögonblickligen & att sitta fast i ett stort keramikrör... 

Kommentarer
Postat av: ma

Så fint ni har gjort det både i stugan och där ute. Ni har ju en stuga med möjligheter. Allt det där blir en härlig födelsedagspresent och överraskning för Pauls pappa när han får se att någon tar hand om stället, som han tycker om. Vi vill också uppvakta honom på hans 80 års dag och jag undrar om du har något förslag på present? Kram

Svar: Tack tack! Det är faktiskt stor skillnad på stugan nu & bara när ni var här, mycket jobb men det går hela tiden framåt! Nu till helgen ska vi ÄNTLIGEN få låna Milans minibuss så att vi kan åka ut till soptippen med källarbråte. Som jag har längtat efter det!
Det är jättesvårt att komma på en bra present tycker jag, det är därför som vi har bestämt oss för att det får bli vår present till honom. Jag ska höra med Paul & se om han har något förslag. KRAM!
Ida

2012-09-05 @ 21:02:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0