Tron Cupcakes...

Som sagt - födelsedag på Pauls jobb idag, så väckarklockan ringde klockan 06.00. Hade fått två önskemål, choklad & Tron tema om det gick. Den första biten var ju easy peasy. Bakade chokladcupcakes med mascarpone & små chocolate chips + tillverkade en glasyr baserat på vit choklad. Tron elementet däremot... Var ju bara att inse att jag inte är tillräckligt bra på tårt/cupcakes dekoration för att få till en motorcykel. Så jag funderade & funderade & föll tillslut för den absolut enklaste lösning jag kunde komma på - färgtema med lite symbolvibbar.
Färgen kommer inte riktigt till sin rätt här - det var mer blått än vad det ser ut. Inte mina mest kreativa cupcakes, men väldigt smidiga att göra när man är akuttrött & inte känner sig så där överväldigandes pysselsugen... :)
Är lite irriterad på mig själv för att jag inte köpte svarta cupcakes formar när jag ändå var på McCalls igår. Det hade ju sett så mycket bättre ut! Oki, oki, I-landsproblem & något som mottagaren säkert inte kommer att skänka en tanke... men det stör perfektionisten i mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0