Why cats are better then dogs...

Jag är inte en sån där slavisk kattperson - jag älskar de små liven, men det utesluter inte hundar från ekvationen. Tycker att personer som är antingen 100% katt eller 100% hund är rätt jobbiga, inskränkta, människor. Jag tycker om katter OCH jag tycker om hundar. Sen att vi alltid haft katt, tja - det är väl mest för att vår familj aldrig riktigt haft den tid som en hund innebär. Någon dag hade jag absolut velat ha en golden, men då måste en hel mängd krav uppfyllas först. Hus på landet bland annat... Men, men - det var inte det jag skulle komma till - utan det faktum att jag trots allt inte kunde låta bli att fnissa när Paul skickade den här lilla filmen till mig... Gillar framförallt IKEA-referensen.

Kommentarer
Postat av: Alex

håller helt med! tycker de är konstigt att de pratas så mycket om hundmänniskor och kattmänniskor. Jag älskar alla djur och skulle ta hand om allt från hästar till hamstrar om jag hade möjlighet. Även om katterna ligger mig varmast om hjärtat då de är dom jag växt upp med.

Svar: Värst är det ju när folk förutsätter att man avskyr hundar bara för att man älskar katter. Varför måste det ena utesluta det andra?! Så himla dumt. Känner för de flesta djur, utom för house centipedes - de hade jag glatt utrotat! :)
Ida

2012-09-21 @ 22:20:18
URL: http://swedishingreece.blogspot.com
Postat av: Jo

Hahaha! Väldigt rolig film =) Är själv en hund- och kattmänniska. Även om jag har kommit fram till att jag själv inte vill äga en hund så tycker jag att de är söta och gosiga och fina och... ja, du förstår =)

Svar: Jag älskar åsnereferensen! Samt IKEA-biten förstås... :)
Ida

2012-09-23 @ 13:15:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0