A year ago...

För ett år sen vaknade jag upp i vårt persikofärgade rum på Bermuda, vi åt frukost, snörde på oss bekväma skor & skuttade ut i solen & grönskan. Det var en så galet fin dag - som taget ur en sagobok! Blommor i alla de färger...
Frispringande höns med små tossiga kycklingar i släptåg...
& det blåaste hav man kan tänka sig! Så där blått att man bara var tvungen att posera lite inför en främling som kunde knäppa ett kort.
Vi kom till Bermudas gamla fyrtorn & paret som mötte oss i dörren när vi var på väg in & de var på väg ut hade precis förlovat sig uppe toppen av fyrtornet, det hade de nämligen skrivit i gästboken tillsammans med en himla massa utropstecken & jag sa något i stil med "Gud så sött, fast jag hoppas ingen annan hade planerat att göra samma sak idag för det hade ju varit lite kliché!" & Paul körde ringen djupare ner i fickan & så blev fyrvistelsen bara som det blir för de flesta par som klättrar alla 180 något trappsteg = ett fototillfälle med vilt blåsande hår.
& ringen... den låg där i Pauls ficka & brände ända tills vi kom till Church Bay, som låg helt öde i eftermiddagssolen... & Paul frågade om jag ville bli hans fru. 365 dagar sedan & bara 117 dagar tills det blir av på riktigt!
Ett år av att bli så där glad att det sjunger i hjärtat så fort jag tittar ner på min ring!

Kommentarer
Postat av: Jo

=)

Svar: Ja, jättemycket =) !
Ida

2013-04-08 @ 23:25:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0