Hade kanske inte valt samma...

När vi började dansa blev vi rätt snabbt informerade om att det vore bra att investera i riktiga dansskor - som i runda slängar går på si så där en 1000 kronor paret. Vi kände väl att det var lite mer än vad vi var beredda att betala då, det här var ju inte något som vi var helt säkra på att vi gillade... Så vi köpte våra skor online & sen har vi VÄNTAT på att de ska dyka upp. Idag fick jag paket från Kina - innehållande just våra skor. Pauls par ser helt galet underdimensionerade ut, så om han kommer i dem utan att spräcka sömmarna så är det ett smärre miraket. Mina... ja, det här är mina skor:
För det första så känns de för stora - både i tån & i hälen. Känns som om jag skulle haft minst en storlek mindre på dem. Sen så är spännet som man fäster remmarna med helt plastigt & dessutom väldigt mysko utformat, så det gör inte det hela bättre. Avslutningsvis, knuten över tån skär in. Jag känner mig så grymt besviken, samtidigt som jag är irriterad på mig själv för att jag föll i billighetsfällan - vi skulle bara ha hostat upp de där pengarna för var sitt grymt par, istället för att köpa något som ingen av oss vill eller kan använda. Så nä... nästa gång jag får för mig för att köpa något från Kina hoppas jag att jag kan minnas besvikelsen jag känner just nu - så att jag stoppar mig själv innan jag trycker på köp.
 
Summering på hur jag känner mig just nu - dum, dummare, dummast.

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Ett tips är ju att spara skorna och ta fram när du känner att Kina-andan faller på :)

Svar: Jag ska stoppa dem i den rosa skopåse de kom i & be Paul lappa till mig med den nästa gång jag tycker att det är en bra idé att beställa efter något från Kina! :)
Ida

2013-04-22 @ 23:18:10
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0