Helgens projekt...

Regniga dagar = perfekta pysseldagar! Paul fyndade ett gäng vinlådor i trä för ett tag sen, vi betalade typ 45 kronor per låda.
Super om man vill ge bort en vinflaska med lite mer klass, eller om man känner för att förvandla något för att man har myror i kroppen! I det här fallet beslutade jag mig för att lådan kommer att få agera substitut för gästbok på bröllopet. Problemet var ju bara den där jäkla loggan... så jag tillbringade lite tid tillsammans med en slipmaskin & fick ner det hela lite - om än inte helt & hållet. Vågade helt enkelt inte slipa bort allt eftersom locket i sig är så tunt.
Anyway, även om det syns lite så är höjdskillnaden borta & det är det enda jag bryr mig om - är helt säker på att färgen kommer att täcka alla rester. So, när slipandet var klart beslutade jag mig för att det var dax för te/kaffe paus. Te för mig & kaffe för lådan...
Har målat två vändor med snabbkaffe & nu står det hela på tork. Efter det blir det två lager vitfärg & så ytterligare lite pimp på det. Får återkomma med en uppdatering på projekt "gästbok" lite senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0