Cottage working weekend...

Vi körde upp till stugan i fredags, kom upp någon gång kring alldeles för sent & var bara så himla glada i alla fall. Åh vad jag älskar att vara ute på landet! Det är så sjukt härligt att vara borta från stan & kunna odla lite egen mat! Det börjar redan bli pyttelitet höst där uppe, men än är det tillräckligt varmt för att få ut ett par extra tomater ur landet (ingen mer frukt under 10 grader C):
Egenodlade tomater - så otroligt mycket mer smak än plasten man köper i affären!
Vi får se om det samma gäller för chili... Förra året försökte jag mig också på chili, men haren åt upp alltihop innan vi hann prova!
Förutom trädgårdspåtandet så roade vi oss också med att ta död på en himla massa ceder - vi höll på tills Paul i sin tur tog död på motorsågen. Himla dumma lilla manick... I mean, eldriven motorsåg... att den levt tills nu får väl ses som ett smärre mirakel! Så eftersom vi inte kunde fortsätta jobbet utomhus flyttade vi in istället, hallen har numera sitt första lagret grundfärg!
Hallen har i stort blivit mitt projekt, så medan jag målade väggarna där ute jobbade Paul på i det sovrum ni kan se bakom skorstenspipan. I nuläget har vi äntligen fått upp & slipat bort all puts på väggarna & vi har ÄNTLIGEN kunnat börja grunda med lite färg - vilket gör att det är lite lite vitt i rummet, stor malmagnet på kvällen. De bara FLOCKAS kring myggfönstret till katternas enorma glädje... oj oj oj så roligt att titta på!
Ska se om Paul kan lägga upp en liten film på de två, för de är bara så tossiga att man inte kan låta bli att undra om vår uppfödare tappade dem alldeles på huvudet som små!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0