In Paris...

Vi har precis checkat in på vårt hotel i Paris, så himla skönt att vara här! Klev upp redan vid fyrasnåret för att hinna ut till Kallax & vårt flyg till Stockholm & sen blev det till att sitta där i 2.5 timmar innan vi kunde borda Parisplanet & sist av allt så tillbringade vi sjuka mängder tid på Paris tunnelbana... shit så stor stad.
 
Anyway, nu ligger vi på sängen & äte älgkorv & funderar på vad vi egentligen ska hitta på. Båda två är så där lobotomerat trötta, så fantasin tryter lite. Hade varit lite lättare om vi inte båda två varit här tidigare, då hade man ju bara kunnat köra de allra största turistprylarna på raken... nu känns det lite mer som om man borde se något nytt & "upptäcka stadens pärlor". Även om jag allra helst velat ligga kvar här i luftkonditioneringen & poppa en flaska bröllops bubbel!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Ha en underbar smekmånad i Paris! :)

Kram

Svar: Tack, tack! Blir ju bara en vecka - men redan nu känns det så skönt, fick sova till 10 på morgonen! Den senaste veckan har dagarna startat betydligt tidigare än så!
Ida

2013-08-06 @ 22:51:21
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se
Postat av: Camilla

En vecka utan måsten är skönt, bara ta dagen som den kommer :)

Svar: Att få sova ut i morse... guld värt! Lika skönt att bara få knata runt utan ett block med 102 punkter på som man måste ta sig igenom.
Ida

2013-08-07 @ 14:57:46
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0