Percy Jackson & galen tant...

Som jag skrivit tidigare så är tisdagar "halva biobiljettpriset" dagar - så det blir lätt att man hamnar i biosalongen om man inte har annat för sig! Just idag var det en sån dag + att vi har tropisk luftfuktighet i stan så Paul & jag var lite desperata på luftkonditionering med stort L. Den vi har i huset går på högvarv, men det är i princip bara i källaren som det är svalt & inte "jag andas soppa". Eftersom vi inte kände för att uggla nere i källarhålan så blev det alltså bioutflykt & Percy Jackson 2. Det var väl ingen höjdarfilm om man säger så, men för mindre än 70 kr biljetten för en 3D upplevelse så var det helt ok! Hyser man dock ett starkt hat mot Jar Jar Binks så ska man kanske skippa... för det fanns en sån karaktär med i filmen & jag ska erkänna att jag störde mig rätt rejält genom vissa delar. Ska jag klämma fram ett betyg så blir det 6 av 10 möjliga treuddar medan Paul är generös & ger den 6.3.
 
Speaking of Paul - idag kom han hem & berättade något helt bisarrt. Så Paul & ett par av hans kollegor gick ner till Starbucks vid 10-snåret. Det Starbucks de gick till ligger på riktigt ett stenkast från deras kontor, men man måste korsa Yonge Street för att ta sig dit. De korsar, köper sitt kaffe & knatar tillbaka - bara det att Paul var den enda som hann över innan lyset slog över till rött. Så han ställer sig på andra sidan & väntar på sina kollegor. Medan han står där med sin pappkopp med kaffe kommer en välklädd kvinna gående på trottoaren, hon är mellan 30 & 40 år gammal & ser enligt Paul ut som om hon kommer från Östeuropa. Hon får syn på Paul, stannar upp & kommer emot honom & säger "So, you want to have some fun" & så PETAR hon honom på snoppen! Paul bara dör av chock & får inte ut sig annat än "Eh. No, I have to go back to work". Varpå hon petar på honom IGEN & säger "So, when do you get of work". Paul hasplar ur sig att han inte är intresserad & viftar lite hejvilt i luften med vigselringen vilket resulterar i följande väldigt underliga (jo, till & med i det här sammanhanget) mening "Pretty ring you got there, but seriously - you want to have some fun, I pay you for it". EEEEhhhhh... Que?! Så människan vill dra med en vilt främmande man hem för att ha betalt sex, fast åt andra hållet - så att hon betalar honom för det?! Alltså, jag tycker liksom inte att jag gift mig med en gigolostereotyp direkt så jag är liksom helt... helt... dumbfounded. Paul är inte heller så mycket klokare än vad jag är utan kategoriserar det hela som "Kanske en av de märkligaste saker jag upplevt i Toronto".

Kommentarer
Postat av: Matilda

AHAHAHA! Nu kan du lära Paul den svenska, väldigt välanvända, frasen "Jag blev petad på penis"

Svar: Ja tänk att jag missat den gamla godingen fram tills nu, skandal! Skulle ju ha varit del av Pauls vokabulär för ÅR sedan!
Ida

2013-08-28 @ 08:38:29
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Jo

Herrejistus! Men måste väl säga att det för Paul är lite smickrande ändå =)

Svar: Ja & för mig med - tänk vilken liten mansgodisbit jag gått & gift mig med!!!
Ida

2013-08-31 @ 21:20:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0