Strolling in Paris...

Det regnade när vi vaknade, så vi var tvungna att hitta på något som klarade av regn - vi slog till på världens sötaste lilla övertäckta gata "Grand Boulevards". Så otroligt pittoreskt & helt övertäckt tills dess att regnet avtog!
Vi gick in på den SÖTASTE dockaffär jag någonsin varit i & då har jag ändå varit en seriös porslinsdockesamlare i hur många år som helst (bonusfakta för er som inte kände mig innan jag fyllde 20!). Alltså, de hade allt - miniatyr såg, brödkavel, fungerande sax, fungerande brödrost... ALLT man kunnat tänka sig! Jag fick habegär fastän jag inte lekt med dockskåp de senaste 20-15 åren! Lyckades dock hålla i börsen, medan vi inte klarade av att begränsa oss när vi stötte på den här oerhört karamelliga lilla godisaffären! Presenter check!
Det här var Paul & jag "Herregud, plocka egen fransk nougat ELLER egen fransk choklad?!". Det fanns så oerhört mycket pastellfärgat att välja mellan att jag blev alldeles yr! På vägen tillbaka till hotellet fick vi även en liten glimt av det här ståleländet...
Så nu vet ni att vi faktiskt var här! :) Att vi inte åkte upp? Nja, been there, done that. Jag minns en himla massa trapport & rostigt järn & det räcker gott & väl med en tripp upp. Får vi barn någon gång sure... då kan jag uppoffra mig, precis som med Kebnekaise, men det är inte något jag är så där pigg på om jag inte har jäkligt bra motivation. Mycket trevligare att bara strosa i söta små parker!
 
Faktum är att mIn bild av Paris är så mycket mer positiv nu som vuxen än vad den var som barn. Då tyckte jag bara att allt var så skitigt, nu är det mer charmigt! Eller, det är att ta i i underkant... det är sjukt charmigt här, atmosfär som man nästan kan ta på & en miljon intryck hela tiden. Ett ställe jag älskat att bo på ett tag helt enkelt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0