Tack du som uppfann GPSen!

Vi startade dagen med omelett & varm choklad innan vi checkade ut vår lilla Renault från biluthyrningen. Paul lämpade över mobilen i mitt knä & jag kände hur stressen kom krypande. Moi & kartläsning är inte världens bästa kombo & speciellt inte med ett nytt navigerings-system... Mitt i stressen inser jag att det sitter en monitor på instrumentbrädan, lite knappande senare & vi hade programmerat in adressen till vårt lilla hotell i Sancerre & sen bar det iväg utan några som helst problem (förutom att Paris trafiken skrämde ihjäl mig)! Tog oss lite drygt två timmar att ta oss hit, men nu är vi installerade på ett litet hotell som kommer komplett med höns i bakgården. Me like. Vi bor i Louis XV rummet...
Som åtminstone jag tycker känns VÄLDIGT franskt - allt är väldigt mycket svarvat trä, intarsia & guld... Första gången jag varit på ett hotell med en så här flådig te-servis! :)
Från rummet har vi utsikt över Loire floden, som utgörs av himla mycket mer sand än vad jag tänkt mig & det är så mycket aktivitet där ute - badande, kanotpaddlande, promenerande med hundar... Jag som bara tänkt att det skulle vara ett gyttjigt litet drag är sjukt taggad på strandpromenad efter middagen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0