Ute i stugan igen!

Vi landade lite efter lunch igår, körde hem, fixade litet tvätt, packade bilen, träffade familjen som bott i huset medan vi varit borta & sen körde vi ut till stugan. Vi ser på det som the grand finale på vår bröllopsresa! Um... eller "grand" är kanske lite att ta i - det är ju inte direkt så att vi rullar i flärd & lyx här ute. Lite kontrast att ena dagen strosa runt i fransk slottsträdgård & nästa installera hyllplan i en garderob, men nu kan vi i alla fall hänga våra kläder på något när vi är ute i stugan. Stort framsteg! Mammut blev också väldigt förtjust i vår insats, han har helt enkelt adopterat hyllplanet som sin personliga lek-/sovplats.
Eftersom mellansovrummet tar en så evinnerlig tid att få klart (alla lager med puts som måste på) har vi även satt igång med ett nytt projekt "fixa till hallen mellan sovrummen". Stället har inga lampor, så med den mörka tapeten, den mörkorangea heltäckningsmatten & allt teakigt 70-tals trä så har det varit lite begravningsstämning över det hela...
Alltså "ljust & luftigt" var ju inte något som direkt prioriterades när den här hallen fixades till... men sen igår kväll har det blivit lite bättring. Bland annat har vi rivit bort hela tapeten, trodde att det skulle vara ett hemskt jobb - men tack & lov var den så dåligt pålimmat att man kunde dra bort jättestora sjok hur lätt som helst! Nu är vi i Coboconk för att köpa primer, laddar upp en uppdatering nästa gång vi är i signalområde!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Jajaja... MEN VAD SA MAMMUT & DIGBY NÄR DU KOM HEM? Fan Ida, du missar ju allt väsentligt! ;)

Svar: Oj oj oj... du har helt rätt! Måste åtgärda på direkten!
Ida

2013-08-15 @ 22:46:31
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Maria

Juuust!!! What about the kittens?:)) Vad roligt med stugprojekt igen, följer med spänning! Jag önskar mig en lite stuga (vi bor i lägenhet mitt i Göteborgs centrum -å trivs men...)jag kan kludda runt i och dricka kaf...vin ute på trappen...på landet...i landet..

:)

Svar: Alltså, jag skrattar ju lite åt oss två där vi står & sandar väggarna så att gipsdammet yr - på vår bröllopsresa... Men för oss känns det som det perfekta avslutet på vår resa!
Ida

2013-08-16 @ 10:46:00
URL: http://malvaktsmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0