Vi tar dagen som den kommer!

Det var så himla fint på den franska landsbygden att vi helt enkelt inte klarade av att hålla oss till vårt tilltänkta schema. Mycket roligare att åka på små avstickare än att sitta & minuthålla på någon slags plan! Så det bleeeev ingen 34 km cykeltur idag, himla synd... Utan istället blev det spanande på vinfält!
Vinfältsposerande med tillhörande Farmor-vink (Paul ropar hej fammo!)...
Ytterligare lite upp-pallning framför vinrankor...
& så hann vi klämma in supergod krämig omelett i en liten by samt varm chokladpaus. Mycket viktigt att fylla på det förrådet! Jo & så hittade vi vårt första slott också, visserligen bara ett litet men det fungerade det med - så länge hus kommer med torn så är jag nöjd!
Nu har vi installerat oss på The Moca Room i Tours, väldigt flådigt - mitt på paradgatan, de har Hermes-tvål i badrummet. Får se till att bruka den flitigt, för finare tvål än så har jag aldrig använt förut! :)
Kvällens plan är att försöka hitta en present eller två till folk där hemma samt försöka lista ut vart vi kan slå oss ner för charmig middag. Om jag längtar härifrån än? Nope... det hade jag ljugit om jag sagt att jag gjort!

Kommentarer
Postat av: Alex

så vackert!

Svar: Det är helt fantastiskt! Vet inte vart ni har tänkt åka på bröllopsresa men det här är ett hett tips - så som norra Italien om man gillar berg! :)
Ida

2013-08-09 @ 19:04:30
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0