Bästa resan!

Oj vilken super-resa vi hade över Atlanten! Jag hade ju oroat mig lite för just den biten, men det gick så fantastiskt bra! Det började redan med en väldigt smidig flygresa över till Köpenhamn där vi möttes av en jättetrevlig kille som skjutsade runt oss på en liten elbil så att vi inte behövde stressa det allra lilla minsta med att ta oss till planet. Väl ombord på planet gick take off jättebra & det dröjde inte länge innan flygvärdinnorna började rulla runt med drink-vagnarna. Farmor & jag bestämde oss båda för vitt vin, men jag fick lite hjärnsläpp när jag skulle beställa & tänkte att jag var på restaurang & bad om ett glas vin var. Flygvärdinnan frågade då om vi ville ha två glas & en flaska att dela på. Det var ju inte alls så vi ville ha det så jag svarade något i stil med "Oj, nej! Var sin flaska, farmor fyller 85 år idag så vi måste fira lite!". Flygvärdinnan grattulerade & en liten stund senare sprakade det till i högtalarna & hon annonserade ut att "Vi har en passagerare som heter Astrid idag som fyller 85 år - GRATTIS!" & så applåderade alla. Sen gick det någon minut till & hon dök upp med cheese cake från första klass & så sjöng alla för farmor. Farmor blev så rörd att hon fällde en tår. Jag har rest mycket genom åren, men en så genuint underbar flygvärdinna har jag aldrig stött på. När vi tillslut landade var det nog nästan så att farmor inte ville lämna planet!
 
Vi avslutade kvällen med att farmor åt sushi för allra första gången & så skålade vi med bubbel från Niagara-regionen. En otroligt lyckad 85 årsdag & nu känns det som om äventyret verkligen kan börja, nu ska vi visa Kanada för farmor!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Stort grattis till bästa farmor på 85 års dagen!

Vilken härlig resa över ni hade, från starten i Sverige till Kanada. Hoppas det blir en lika bra fortsättning på semestern och att det är bra väder.

Kram ❤️

Svar: Tack, jag ska hälsa till henne!
Vi hade verkligen så tur, bästa omhändertagandet jag någonsin fått på ett flyg. Har precis fått 15 cm snö, så när det gäller vädret är i alla fall jag nöjd! :) Kram
Ida

2013-12-12 @ 22:01:21
Postat av: Jo

Vad roligt! Återigen superservice, gör att man återfår lite tro på mänskligheten =)

Svar: Vi har haft sån tur! Är verkligen så otroligt glad för att det gick så bra, så över förväntan! Till något helt annat, hur gick det med killen du träffade?
Ida

2013-12-13 @ 11:06:24
Postat av: Alex

men så härligt! och grattis till din farmor =)

Svar: Tack! Jag ska hälsa & gratta till henne!
Ida

2013-12-14 @ 23:26:31
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Jo

Haha, från det ena till det andra =) Det blev inget mer med killen. Det klickade inte helt enkelt. Men det finns fler =)

Svar: Ja lite annorlunda vinkling. :) Nehej, då var det väl inte meningen - känns det som om man måste tvinga fram en konversation så känns det ju ganska dömt från scratch. Håller tummarna för att nästa date är bättre, kram!
Ida

2013-12-16 @ 12:04:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0