Digbys nya lektant!

Digby har beslutat sig för att det här med att ha farmor här, det är jättebra! Farmor saknar nämligen förmågan att säga "Nej Digby, nu är det nog, lek på egenhand". Så det har lekts non stop & om farmor någon gång tar en paus, ja då blir liten jätteupprörd. Jag kan ju tycka att en 85-åring kan få ta en paus & lägga sig på sängen & vila lite då & då... men det håller inte Digby med om. Nope, liten ställer sig då nedanför sängen & PROPSAR på att farmor/lektanten ska masa sig upp & leka mer! Bästa leksaken är ett band som farmor av oklar anledning tog med sig hit (jag har inte vågat fråga om det var ett paketband eller ett band till något pysselprojekt... nu är det i alla fall kattleksak). 
Det roligaste som finns är att grabba tag i bandet med tänderna & sedan knata runt med det med människa på släp. Känns lite löjligt att bli vallad av 4.5 kilo fluff, men det är så gulligt att man helt enkelt inte kan låta bli att följa med på noterna!

Kommentarer
Postat av: Matilda

HAHAHAHA 4,5 bara, säger Svante, 6,4

Svar: Ja, han är en liten fjärt! :) Mammut har ett halvkilo till på Digby, så även han sällar sig till kören som skrattar åt liten!
Ida

2013-12-17 @ 19:56:18
URL: http://matildalovisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0