Ice Storm!

Hela veckan har jag jobbat som en tok för att få diverse jobbrelaterade saker klara & nu, när jag äntligen har tid att baka pepparkakor & alla de småkakor jag vill ha klara, NU går strömmen! Eller, den gick redan igår & nu sitter vi här i ett hus utan ljus & med allt mindre värme. Det blev flingor till frukost & inget te för trots att vi har TVÅ stormkök sitter vi på noll bränsle till dem. SUCK. Fast ute, ute är det så vackert - en äkta kanadensisk is-storm!
Det är som om allt glasats in - så alla träd är helt silverfärgade! Farmor tycker att det hela är jättespännande & verkar helt ha accepterat att vi kanske kommer att vara utan ström de närmsta 72 timmarna. Som hon uttryckte det "Då behöver vi ju inte laga julmiddag & så kan jag gå ner lite i vikt!". Himla bra inställning!
Nu ska Paul & jag se om vi kan halka ut till bilen & flytta den en meter eller två innåt uppfarten. Grannens stora gran lutar nämligen i en vinkel som den tidigare inte lutat i & eftersom vinden kommer att tillta under dagen känns det rätt viktigt att ställa vår kära SAAB så att den inte blir IKEA-paketsplatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0