Snödag!

Farmor kom med snön! Idag har det snöat oavbrutet, så stan står lite på tomgång - alla som kan håller sig inne. Vi tänkte att det var ett bra tillfälle att ta med farmor ut på en liten åktur, inte så mycket galen trafik eller julshopping. Så nu har vi varit på Starbucks för lunch, köpt julklappar till farmors vänner hemma i Sverige & sen hann vi med en vända ner till saluhallen där vi köpte på oss en massa kanadensiska råvaror. Allt från lax till lönnsirap & ost från British Columbia. När vi kom hem skottade Paul & jag uppfarten - en sån där sak som var pest & pina när man bodde i Sverige men som är SÅ ROLIGT nu när man är svältfödd på vitt fluff. Eller så har jag bara blivit vuxen, kan ju vara det också...

Kommentarer
Postat av: Jo

Tror inte att det är så många vuxna som tycker om att skotta snö, mer ett nödvändigt ont. Iaf tycker min far så men vem vet, det kanske är han som är ovanlig =)

Svar: Hm... det kan ju vara så att du har en poäng där. :) Tänkte mest att det var en sån där syssla som man blev KOMMENDERAD till när man var tonåring. Inget fritt val = inte så roligt.
Ida

2013-12-16 @ 12:03:39
Postat av: Jo

Det är det som är poängen med att vara förälder tror jag, delegera tråkiga uppgifter till barnen med förevändningen att de ska lära sig ta ansvar =)

Svar: Har sett MÅNGA tonåringar som skottat de senaste dagarna, så något ligger det i det du säger. Det eller att de får göra det som någon form av straff.
Ida

2013-12-18 @ 11:39:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0