Ida Pepp!

Så jag tappade det lite tidigare idag & kände mig himla irriterad på allt när det kommer till bröllopet & eftersom personen som har skrivit kontraktet på den lokal där vi kanske ska vara inte var här & kunde ta emot min ilska så fick Paul sig en skopa för den där stämpeln... Totalt ett resultat av att jag just nu känner att jag har noll kontroll över hela evenemanget & mest bara vill rymma till New York & gifta mig där. Anyway. Paul insåg väl var det hela kom ifrån & packade in mig i bilen & körde iväg & köpte en hel massa blomsterknippen & som magi återvände lugnet till huset. Ida Stewart tillbringade den närmsta timmen eller så med att nöjt plåttra med blommorna - antar att jag behöver den här typen av fysiska projekt för att känna att det inte kommer att bli totalt fiasko där i augusti. Totalt fick jag ihop tre buketter, en väldigt kanadensisk...
En med överskottsblommorna från förra veckan i lite nytappning...
& så en "ogräsbukett" - de där gula sakerna växer nämligen hejvilt längsmed vägarna här under sommaren & orsakar massiva allergiska reaktioner hos en himla massa kanadensare, men fina är de!
Som kanske framgår av bilderna så älskar jag förresten brudslöja (baby´s breath på engelska), det gör Mumin också - så vi får se hur länge arrangemangen står sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0