Känner mig väldigt trött just nu...

Var på SWEA-möte idag & ikväll var det första gången som jag åkte ifrån ett möte & kände att "Neeej, nu får det kanske vara nog, jag kanske slutar". Anledningen till att jag känner så här är att jag fick ett mail för ett tag sen från en kille som hjälpte till lite med kokboken. Han frågade om han kunde få ett gratis ex & jag svarade att jag inte kunde ge honom ett utan att ha kollat med styrelsen först (vi har styrelsebeslut på den här frågan). Mailade ändå delar av de som varit involverade med kokboken & berättade om detta, eftersom det kändes så där att neka honom ett ex. Vad som då händer är att en av dem bara "helt generöst" ger honom en bok. Utan styrelsebeslut, utan kolla med någon. Vilket är fel från en mängd olika perspektiv, men om man nu ska fokusera på den själviska biten eftersom det här är min blogg - så ser det ju rätt illa ut att jag nekar men hon ger. Så jag tar upp det under dagens möte & hon kallar mig en "cheap bitch". Vet ni... jag kände hur motivationen för SWEA dog lite. Jag har jobbat så hårt för den där kokboken, jag har bjudit in alla som hjälpte till på fika & köpt blommor till den medlem som hjälpt till mest med porslin, virkat babytofflor till en annan... Listan kan göras lång & allt är sånt som jag betalt själv & så kallar hon mig för en cheap bitch?!
 
Nej fy vad den tog.

Kommentarer
Postat av: ingrid

sparka dem på smalbenen. Det är tanken jag alltid får när folk beter sig riktigt jävla uruselt. Jag vill sparka dem hårt på smalbenen! Sedan mår jag lite bättre i tanken ;)

Svar: Jag ska försöka & se om det hjälper... Just nu känner jag mig bara så himla besviken på hela styrelsen som inte backade upp för fem öre. Jag menar, människan går rakt emot ett gemensamt styrelsebeslut, förolämpar mig & förklarar att om hon inte får "följa sitt hjärta" så kommer hon inte att sälja kokboken i sin affär längre. Snacka om att inte ha organisationens bästa i åtanke. Tanken är att jag ska på en SWEAträff ikväll, så jag får väl praktisera smalbenstankar då. :)
Ida

2013-02-12 @ 10:27:40
Postat av: Målvaktsmamman

Smalbenet är bra...you go girl!

Svar: Det värsta var nog att jag var tvungen att vända andra kinden till & bara ta det - i annat fall hade hon inte längre sålt böckerna i sin affär. Så jag fick liksom tiga för SWEAs bästa... men det tog rätt hårt på entusiasmen.
Ida

2013-02-12 @ 15:01:42
URL: http://malvaktsmamman.blogg.se/
Postat av: Målvaktsmamman

Tänk att hon har en affär!!? Well well, jag tänker alltid att "det kommer en dag" för all dumhet...och vet du....det brukar göra det! Förr eller senare får dom tillbaka det. :)

Svar: Ha, ja & jag blev till 100% min farmor & pappa efter det mötet & förklarade för Paul att vi ALDRIG kommer att handla där igen (svenskt bageri).
Ida

2013-02-12 @ 20:49:04
URL: http://www.malvaktsmamman.blogg.se/
Postat av: Jo

Men HERREGUD!!! Det säger man aldrig till någon ens om man tycker det och att hon tycker det är ju ett bevis på att hon inte kan vara något annat än en bitch själv. Hur kan man med att säga en sådan sak till någon som lagt såååå mycket tid och energi och jag vet inte vad i den kokboken!?! Vad har hon själv gjort? Att sälja den i sin affär är väl knappast en ansträngning?

Jag säger smalbenet, tusen nålar, tuggummi i håret... lyssna på den här låten och få lite inspiration: http://svenskalyrics.se/timbuktu-resten-av-ditt-liv/

Puss och kram till dig. Du är bäst!

Svar: Hon gick ju totalt i försvar eftersom hon hade fel - det fanns ett styrelsebeslut på att man INTE får göra som hon gjorde. Problemet var bara det att vi har en ny styrelse nu, så folk vågade inte riktigt säga något eftersom de inte hade någon bakgrund att stötta sig på. När hon sen hotade med att inte längre sälja böckerna över huvud taget, tja - då fanns det liksom inte så mycket kvar att göra. Jag fick i alla fall igenom att SWEA måste köpa alla böcker som vi ger bort i gåvor, dvs, inte bara dela ut dem "under bordet".
Sen får vi hoppas på karma.

Kram!
Ida

2013-02-12 @ 23:03:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0