Litet psykbryt...

Idag har jag ett litet psykbryt över bröllopet... Det känns som det är så SJUKT mycket saker kvar att göra & noll struktur. Jag har ingen klänning, lokalen är tveksam, Paul har ingen kostym & har ägnat noll tid till att tänka på hur han ska se ut, regnar det är vi totalt körda, prästen har inte mailat tillbaka om kantorn, lillebror har aldrig tid att skypa om detaljer, alla saker som jag vill köpa till bröllopet finns i Sverige, jag kan inte boka bröllopsresan eller ta mig fan någon resa alls just nu pga... Fan, av en anledning som jag inte kan prata om just nu.
 
DET ÄR FÖR MYCKET & JAG VET INTE VART JAG SKA BÖRJA!
 
Känns som vart jag än börjar nysta, så blir det tvärstopp på tvärstopp. Som häromdagen, jag ville beställa efter en stämpel med våra namn & bröllopsdatum.
 
Paul - No, I don't like it. It's too plain.
Moi - So what do you want then?
Paul - I don't know... That you custom make one, that would be special!
 
Vet du vad som varit speciellt? Om någon hade kunnat se till så att en, eller kanske till & med TVÅ, av alla frågetecken som finns hade kunnat rätas ut! Då hade jag kanske kunnat uppbåda nog med inre lugn för att sätta mig ner & designa ett mongram som vi sen kan göra till en stämpel. Men just nu har jag inte det lugnet för i nuläget gifter vi oss i fjällräven kläder & festen slutar på kyrktrappen för mer än så är inte spikat. ARGH! Jag vill sparka på något! Helst något som säger AJ så att jag i alla fall får en vettig reaktion.

Kommentarer
Postat av: Målvaktsmamman

Men du är i alla fall inte på "någon" julfest;) Det kommer att ordna sig Ida....det ordnar dig alltid.

Svar: Nej... så sant & det är jag VÄLDIGT tacksam för. Har i alla fall lyckats sparka igång Paul när det gäller bröllopshemsidan så jag känner mig liiite bättre nu. :)
Ida

2013-02-09 @ 17:18:50
URL: http://malvaktsmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0