Tärnklänningarna har anlänt!

Tjoho! Tärnklänningarna har anlänt & Sussie har provat & godkänt sitt ex. Bara att vänta på att Jo ska ta sig tillbaka från fjällen & sen kan jag kanske sätta in en till bock i budgeten & på To Do listan. Mindre än 6 månader kvar nu & 104 saker kvar att bocka av - jo, jag menar det verkligen 104 saker kvar på listan. Ni förstår kanske varför jag blir så glad varje gång jag får ytterligare en sak avklarad!

Kommentarer
Postat av: Alex

Gött =) Min svägerska skall gifta sig i början på juli och dom har BARA bokat lokal till middag/festen. Inte gjort något annat. Inte tittat på klänningar, inte bokat kyrka, inte pratat om mat, musik, inbjudningar osv osv osv. JAG börjar bli stressad! Men dom verkar ta de vääldigt lugnt =P

Svar: Eh... Då hade jag ju varit lite stressad kan jag meddela! Kyrkan känns ju som en rätt viktig bit kan tyckas! Jag menar, jag känner mig väldigt pressad till att hitta min klänning snart (måste vänta ett litet tag till för att klara av ett logistiskt problem) men har i varje fall tittat på en himla massa, så jag vet vad jag vill ha! Det runtomkring är naturligtvis viktigt, men för mig är det allra viktigaste att vi blir gifta - så att ha präst & kyrka klar känns väldigt skönt & helt ärligt som ett måste i det här stadiet.
Oh well, det är deras bröllop & deras ansvar - skiter sig saker & ting, ja då får du i alla fall en förstahandsinblick på hur ni INTE ska göra!
Ida

2013-02-06 @ 08:05:37
URL: http://swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0